Nieuws

Eet mee en deel jouw verhaal!

20-10-2019 902 keer bekeken 3 reacties

Lekker hapje eten ruilen voor jouw verhaal? Graag nodigen we je uit voor een ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™ก๐™ž๐™œ๐™š ๐™ข๐™–๐™–๐™ก๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ž๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™—๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ. Stadslab Breda is stad en dorpen op zoek naar verhalen en ideeรซn of dromen van inwoners over het leven in buurt, dorp en stad van nu en straks.

Zo bouwen we samen aan nieuwe vergezichten voor de gemeente. Graag doen we dat een beetje op z'n Breda's: kom dus met gezonde trek en jouw verhaal naar een van drie vertel-etentjes van Stadslab Breda. 

Het eerste is op ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฉ๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป (Viandenlaan, FOTO) in het Ginneken.
Het tweede verhaal-maal staat op ๐Ÿฑ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ข๐—ก๐—ฆ(Evert Spoorwaterstraat 41).
Voor de derde gang ben je van harte welkom op ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿญ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—š๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ธ in de Haagse Beemden (Gageldonksepad 5).
We beginnen steeds om 18.30 uur, โ€˜inloopโ€™ vanaf 18.00. ๐—ช๐—ฒ๐—น ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป via ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ@๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ.๐—ป๐—น.
Van elk verhaal-maal maken we een uitvoerig verslag dat, met heel wat meer interviews met inwoners, ook landt in een film en een krant over Breda, nu en straks.

3  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Freek van Ommeren en Neeltje Verwijmeren 05-11-19 om 14:01

Graag komen wij naar het vertel etentje op maandag 11 november in Buurthuis Gageldonk om 18.30

HansHasselt 03-11-19 om 16:09

Leuke uitnodiging

AnonieMw. Woods 31-10-19 om 21:13

Wij willen graag aansluiten 6november .Stg Euro People Princessie.

Onze partners:

               

Communiceren met Stadslab:           

 

 

Cookie-instellingen