Onderzoek studenten Avans Omgevingswet

Rory Heltzel 18-11-2020 204 keer bekeken 0 reacties

Namens de gemeente Breda zijn zes studenten van Avans hogeschool gestart met een onderzoek omtrent de omgevingswet.

Graag breng ik onderstaande vraag en onderzoek onder jullie aandacht.

Beste laboranten,

Namens de gemeente Breda zijn wij, zes studenten van Avans hogeschool, gestart met een onderzoek omtrent de omgevingswet. Onze focus ligt er vooral op of de commercieel belanghebbende bedrijven (aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en adviesbureaus in de gemeente Breda) op de hoogte zijn van de omgevingswet en of zij hier ook voordelen in zien. Graag horen wij het direct van de  mensen die hiermee in aanraking komen. Jullie mening is van essentieel belang voor ons onderzoek. Graag vragen we jullie om een paar minuten vrij te maken om deze enquête in te vullen. Ten slotte zouden we graag een diepte-interview willen afnemen, als jullie hier open voor staan. Laat zeker je gegevens even achter of neem contact op via de onderstaande kanalen. We horen het graag!!

 

Via de e-mail kan men contact opnemen via : Dennisvanwunnik@hotmail.com

Via de telefoon kan men contact opnemen via het volgende nummer: 06-21910092

 

Met vriendelijke groet,

 

Dennis, Marijn, Michelle, Jelmer, Tim en Luuk

 

p.s. link naar de enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5AfrkWPqXjF71f7x-zNoE70rMJuQvHPPVtaBGiA5VWyxl0A/viewform

 

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Communiceren met Stadslab:            

 

 

Cookie-instellingen