Stad van Straks - krant is uit

Rory Heltzel 14-11-2020 247 keer bekeken 0 reacties

Met blijdschap geven wij kennis: onze krant Stad van Straks (aflevering 2) is gedrukt! Je vindt 'm in BredaVandaag van deze week. In de krant vind je 24 pagina's over de toekomst van Breda.

Stad van Straks: Morgen (of overmorgen) in de bus!

Met blijdschap geven wij kennis: onze krant Stad van Straks (aflevering 2) is gedrukt! Je vindt 'm in BredaVandaag van deze week. In de krant vind je 24 pagina's over de toekomst van Breda. Stadslab Breda maakt de krant omdat de gemeenteraad zich buigt over het vergezicht voor Breda tot pakweg 2040: de Omgevingsvisie.

In de krant vind de dus interviews en verhalen over de oude en de nieuwe binnenstad, de spanning tussen natuur en boerenbedrijf in het buitengebied, oude en nieuwe economie, de klimaat-perikelen en wat daaraan te doen, de woningnood (en wat dááraan te doen), maar ook verhalen over onderwijs, de sociale en inclusieve stad van alle Bredanaars en portretten van inwoners die stad dragen en schragen.

Allemaal lezen dus, en je blijven bemoeien met jouw wijk, jouw buurt, jouw Breda. Geen krant gekregen: mail naar info@stadslabbreda.nl of klik hier om te downloaden

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Communiceren met Stadslab:            

 

 

Cookie-instellingen