Stad van Straks staat online

Rory Heltzel 03-03-2020 40 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 5 februari is de film 'Stad van Straks' in première gegaan.

Onder grote belangstelling is op woensdag 5 februari in Ontmoetingscentrum De Sleutel in de Haagse Beemden de film Stad van Straks van Stadslab Breda in première gegaan. Ook wethouder Paul de Beer was onder de indruk van de film. Hij beschouwt het als een van de belangrijke opgaven van het bestuur voor de toekomst om meer verbinding, meer nabijheid te helpen realiseren, al is dat vooral ook een zaak van inwoners zelf. Maar, zo sprak hij, een toekomstvisie voor de stad is "meer dan een optelsom van waterproblematiek, groene ambities en stapelen van stenen", het gaat om het leven van mensen.

Tegelijk met de film lanceerde voorzitter Christel Smeets van Stadslab Breda de gelijknamige krant. Daarin komen tientallen inwoners, jong (onder anderen 66 basisscholieren) en oud, van allerlei achtergrond, aan het woord. De krant Stad van Straks is rond 5 februari (als het goed is) in Breda huis aan huis bezorgd als bijlage bij De Bode. Heb je die nou niet ontvangen, dan kun je 'm hier downloaden.

Op het Youtubekanaal Stadslab Film staat ook een aantal filmpjes met korte statements van stadgenoten over de stad van nu en de Stad van Straks. De foto's die Ron Magielse maakte tijdens de première van Stad van Straks vind je hier.

Wil jij jouw eigen verhaal, droom, uitdaging, zorg over Breda van nu of Breda van straks delen, dan ben je van harte welkom op dit e-mailadres.

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

 

Communiceren met Stadslab:            

 

 

Cookie-instellingen