Jij hebt een idee,

Stadslab helpt

Jij hebt een droom, een idee of een plan om iets voor je buurt, je dorp, de stad te doen. Niemand heeft overal verstand van, dus komt Stadslab Breda je te hulp, een netwerk van mensen met kennis en ervaring uit vele hoeken. Hoe dat werkt zie je hier.

Registreren

Doe mee met Stadslab Breda en wil zo goed zijn je hier even in te schrijven met de emailadres, je telefoonnummer en je kennis en ervaring (expertise). Dat maakt dat we in Breda elkaar nóg beter kunnen helpen en het communiceert prettiger.

Gebeurt er?

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Gebeurt er?","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Van alle inzendingen voor DroomBreda! hebben wij een boek gemaakt. Je kunt het HIER inzien. Wil je het boek in bezit krijgen, dan kan dat zolang de voorraad strekt. Maak € 9 (inclusief verzendkosten) over op de bankrekening   NL95TRIO0212436961 van stichting Stadslab Breda onder vermelding van je adres. Wil je er meer dan één, stuur een e-mail naar Stadslab Breda.

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"comments","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Onze partners:

               

Communiceren met Stadslab: